641268
var med och plockade skräp. Se vilka de är »

Grundskoletävling 2020

Grattis Fågelås skola!

Tack så mycket för alla bidrag, så roligt att se hur mycket bra som görs runt om i landet under Skräpplockardagarna. Nu har vi en vinnande skola; Fågelås skola i Hjo! 

Juryns motivering:

"Elever och pedagoger på Fågelås skola har verkligen genomfört Skräpplockardagarna på ett föredömligt sätt. Bland annat har man gjort planscher som delats ut till boende runt skolan, spridit budskapet i sociala medier, uppmanat föräldrar att plocka skräp och skrivit insändare till kommunen om att sätta upp papperskorgar, säger Håll Sverige Rents vd Johanna Ragnartz."

Vi önskar Fågelås skola mycket nöje på festen längre fram och önskar er alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till Skräpplockardagarna nästa år.

Om priset 

Priset i årets tävling är en fest för skolan. Vad kan väl passa bättre när man lärt sig så mycket om skräp och varit så duktiga att plocka tillsammans än att fira sin seger med hela skolan? Festen kommer att äga rum en tidpunkt som bestäms tillsammans med förskolan, när Folkhälsomyndighetens regler tillåter. Självklart är festen skräpfri! Vi utlovar en riktig hejdundrande fest med godisbord, en live-dj, och styling inför festen för alla som vill. 

 

Kontakt