641268
var med och plockade skräp. Se vilka de är »

Förskoletävling 2020

Grattis Sjumilaskogens förskola!

Tack så mycket för alla bidrag, så roligt att se hur mycket bra som görs runt om i landet under Skräpplockardagarna.

Nu har vi en vinnande förskola; Sjumilaskogens förskola i Gunsta!

Juryns utlåtande:
"Sjumilaskogens förskola har verkligen gjort en fantastisk insats i samband med Skräpplockardagarna. Barnen har förutom att sortera och återvinna skräp också skapat instrument och konstverk. Instrumenten användes i karnevalen på förskolans dag. Dessutom anordnade förskolan en utställning utanför förskolan, som spreds i sociala medier och i lokaltidningen"

Vi önskar Sjumilaskogens förskola mycket nöje på festen längre fram och önskar er alla en trevlig sommar och välkomna tillbaka till Skräpplockardagarna nästa år.

Om priset: 

Har man plockat skräp och lärt sig om nedskräpning i förskolan tycker i alla fall vi på Håll Sverige Rent att man förtjänar en hejdundrande fest för alla små plockare och deras pedagoger. Peppig musik utlovas, likaså snacks, tårta, ansiktsmålning, tatuering och en fin festinredning av förskolan. Kläder finns för de som vill klä ut sig.

 

Festen kommer att äga rum en tidpunkt som bestäms tillsammans med förskolan, när Folkhälsomyndighetens regler tillåter. Självklart är festen skräpfri!

Kontakt